Uuden näytelmän tapahtuma 9.–11.8.2018
6
.
1

Uuden näytelmän ylistys Tampereen Teatterikesässä 9.–11.8.2018

Uuden näytelmän ohjelma (UNO) järjesti suomalaiseen uuteen näytelmään ja sen lukemiseen keskittyneen tapahtuman Tampereen Teatterikesässä elokuussa 2018. Yhteistyössä Teatterikesän ja UNOn verkoston teattereiden kanssa toteutettu kokonaisuus kutsui tutustumaan vielä nupullaan oleviin tuleviin näytelmäteksteihin sekä muihin suomalaisen uuden näytelmän helmiin ja niiden tekijöihin. Tarjolla oli tietoiskuja, demoja, lukudraamoja sekä näytelmäkirjailijoiden ajattelua avaavia keskusteluja. Tapahtumaan kuului myös yhteistyössä Teatterin tiedotuskeskus TINFOn kanssa järjestettävä tilaisuus Teatterikesän kansainväliselle ammattilaisyleisölle.

Tästä sivustolta löydät tietoa tapahtuman toteutuneesta ohjelmasta.

Programme in English: scroll to the bottom of the page

Torstai 9.8.2018
6
.
2

Tutustu Uuden näytelmän ohjelmaan, uusiin näytelmäteksteihin ja kirjailijoihin

Uuden näytelmän tapahtuma käynnistyy Uuden näytelmän ohjelmaa esittelevällä päivällä. Tarjolla on rautaisannos tietoa UNOn toiminnasta sekä tunnelmapaloja kehitteillä olevista näytelmäteksteistä. Pääsemme myös kurkistamaan UNOssa näytelmiään kehittelevien kirjailijoiden ajatteluun.

Torstain ohjelma järjestetään TTT Kellariteatterissa (Hämeenpuisto 28, Tampere)
Vapaa pääsy, ei ennakkovarauksia.

10.30–12.00 UNO-INFO: Ajankohtaista tietoa ohjelmasta, teksteistä ja kirjailijoista
13.00–16.40 UNO-DEMOT: Tutustu kehiteltyihin näytelmiin ja niiden kirjailijoihin

10.30-12 UNO-INFO

UNO-INFO
10.30–12.00 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

Uuden näytelmän ohjelman ajankohtaiset terveiset. Lisätietoa UNOn kirjoittajaohjelmissa työstettävistä teoksista ja kuulumisia kirjailijoilta, myös tietoa 2019 ohjelmassa aloittavilta uusilta tekijöitä. Luomme katsauksen myös UNOn verkoston menneeseen ja tulevaan toimintaan.

Vapaa pääsy, ei ennakkovarauksia.
Ovet tilaan avataan viimeistään n. 15min ennen tilaisuuden alkua.


13-16.40 UNO-DEMOT

TUTUSTU UUTEEN UNO-NÄYTELMÄÄN
13.00–16.40 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

UNOn vuoden 2017 alusta alkaneissa Residenssi- ja Hautomo-kirjoittajaohjelmissa kehitellyistä näytelmistä saadaan esimakua. Jokaisesta teoksesta kuullaan n. 15min demo, jonka jälkeen keskustellaan kirjailijan kanssa.

Demojen ohjauksesta vastaa UNOn dramaturgi Elina Snicker, näyttelijöinä Tuukka Huttunen, Riikka Papunen, Angelika Meusel, Kai Tanner ja Katja Peacock. Demot toteutetaan yhteistyössä UNOn verkoston teattereista Teatteri Siperian, Rakastajat-teatterin ja Riihimäen Teatterin kanssa.

13.00 Tilaisuuden avaus
13.15 Eeva Turunen: Isoisä (työnimi)
13.55 Marie Kajava: Undress me, then
14.35 Salla Viikka: Uhanalaiset (työnimi)
väliaika
15.20 Asko Jaakonaho: 100 miljoonaa kevättä
16.05 Marko Järvikallas: Kukkivat luut

Demojen väleissä on n. 5-10 min tauot, jolloin on mahdollista liittyä seuraan / poistua katsomosta. Välissä yksi pitempi väliaika n. 15-20 min. Pienet muutokset aikatauluun mahdollisia.

Vapaa pääsy, ei ennakkovarauksia.
Ovet tilaan avataan viimeistään n. 15min ennen tilaisuuden alkua.


Lisätietoa näytelmistä ja kirjailijoista

Perjantai 10.8.2018
6
.
3

Uuden näytelmän antologian julkaisu, lukudraamoja ja keskusteluja kirjailijoiden kanssa

Uuden näytelmän tapahtuman toinen päivä on omistettu uuden näytelmän lukemiselle ja laatunäytelmäkirjallisuudelle. Päivä käynnistyy UNOn Uuden näytelmän antologian julkaisutilaisuudella, jota seuraa kolme UNOn verkoston teattereiden kanssa toteutettua lukudraamaa antologian näytelmistä. Jokaisen lukudraaman jälkeen on mahdollisuus jäädä kuuntelemaan ja osallistumaan näytelmätekstin innoittamaan teemakeskusteluun kirjailijan kanssa.

Perjantain ohjelma järjestetään TTT Kellariteatterissa (Hämeenpuisto 28, Tampere)

12.00–12.45 UNO-INFO: Uuden näytelmän antologian julkaisutilaisuus

LUKUDRAAMAT JA TEEMAKESKUSTELUT
13.00–14.45 Pipsa Lonka: Helmi – yksi äiti muiden joukossa 
16.00–18.00 Taija Helminen: Merkkipäivä
18.30–20.45 Tuomas Timonen: Elämänmäki 

Julkaisutilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkovarauksia. Lukudraamoihin tarvitaan maksuton pääsylippu, jonka saa Kellariteatterin aulasta ennen esitystä. Paikkansa voi myös varmistaa ennakkoon varaamalla lipun Teatterikesän lipunmyynnistä (Tullikamarin aukio 2, 2. krs, p. 03 223 1066).

12–12.45 UNO-INFO: Antologian julkaisu

Uuden näytelmän antologian julkaisutilaisuus
12.00–12.45 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

UNOn Uuden näytelmän antologia julkaistaan kaikille avoimessa tiedotustilaisuudessa. Tule juhlistamaan uutta näytelmää, tutustumaan antologiaan ja sen kirjailijoihin. Tilaisuudessa kuullaan ote Maa jossa sankarit saavat elää -näytelmästä (kirj. Jonni Pantzar, näyttelijä Aleksi Lavaste). Muista antologian näytelmistä on tarjolla lukudraamat perjantaina ja lauantaina.

Paikalla tilaisuudessa näytelmäkirjailijat Pipsa Lonka, Marie Kajava, Taija Helminen, Jonni Pantzar ja Tuomas Timonen sekä muut antologian tekijät UNOsta.

Vapaa pääsy, ei ennakkovarauksia.
Ovet tilaan avataan viimeistään n. 15min ennen tilaisuuden alkua.


Lisätietoa antologiasta

13–14.45 Lonka: Helmi - yksi äiti muiden joukossa

Lukudraama ja teemakeskustelu kirjailijan kanssa

Pipsa Lonka
HELMI – yksi äiti muiden joukossa

Helmi istuu asunnossaan kerrostalon toisessa kerroksessa ja pitelee käsissään äitienpäiväkorttia. Jo aikaa sitten huostaanotettu tytär on lähettänyt hänelle äitienpäiväkortin, ottanut yhteyttä monen vuoden jälkeen. Tuo kortti laukaisee muistojen ajan, saa Helmin jälleen kerran ajattelemaan mennyttä elämää. Voiko äitiyden aloittaa uudestaan monen vuoden tauon jälkeen? Tai poistuiko äitiys äidistä koskaan? Menneisyyttä emme voi muuttaa, mutta me voimme muuttaa sitä mitä me ajattelemme siitä.

Pipsa Lonka (s. 1977) on vapaa näytelmäkirjailija ja dramaturgi. Teatterikorkeakoulusta vuonna 2007 valmistuneen Longan tuotanto on monipuolinen kattaen näytelmiä sekä aikuisille että nuoremmalle yleisölle, kuunnelmia ja yhden runoteoksen. Hän on saanut teoksistaan useita kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja, mm. vuoden 2013 Lea-palkinnon näytelmästään Lauluja harmaan meren laidalta – These little town blues are melting away. Longan kirjoittamisessa toistuva teema on kysymys ihmisen ja ympäristön suhteesta.

Helmi – yksi äiti muiden joukossa on kantaesitetty Suomen Kansallisteatterin kiertuenäyttämön ohjelmistossa vuonna 2013.


OHJAUS Helka-Maria Kinnunen
ÄÄNISUUNNITTELU Sinikka Isoniemi
NÄYTTELIJÄT Maarit Peltomaa, Sohvi Roininen ja Perttu Hallikainen
TOTEUTUS Kajaanin kaupunginteatteri

TEEMAKESKUSTELUN VETÄJÄ Elina Snicker

Pe 10.8. klo 13-14.45 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)
Esityksen kesto n. 1h
Keskustelu n. 30-45min

Maksuttomat pääsyliput ovelta. Paikat voi myös varata etukäteen Teatterikesän lipunmyynnistä (Tullikamarin aukio 2, 2. krs, p. 03 223 1066).


16–18 Helminen: Merkkipäivä

Lukudraama ja teemakeskustelu kirjailijan kanssa

Taija Helminen
MERKKIPÄIVÄ

Äidin hautajaisten jälkeen Topi avaa valokuva-albumin. Siinä he ovat, koko perhe ja muutama sukulainenkin, äidin suoriin riveihin liimaamina. Niissä seistään ryhdikkäästi ruusumaljakoiden edessä, kun on täytetty pyöreitä, tai kasvot painuksissa arkkujen äärellä seppeleet käsissä. Reippaina ja seikkailun nälkäisinä ollaan museoiden aulassa. Albumit täynnä merkkipäiviä, ihan kuin kaikki olisi ollut yhtä juhlaa. Merkkipäivä kertoo lämpimän huumorin sävyttämän tarinan heistä, jotka ovat aina vasta matkalla kohti valoisaa arkea. Sen päähenkilöinä on sodan vammauttama sukupolvi, heidän jälkeläisensä ja näiden kehoissa koko 1900-luvun kestänyt kuvitelma suomalaisesta edistyksestä. Näytelmä perustuu Taisto Reimaluodon haastatteluihin ja niistä innoituksensa saaneisiin tarinoihin.

Taija Helminen (s. 1984) on Teatterikorkeakoulusta vuonna 2011 valmistunut näytelmäkirjailija, käsikirjoittaja ja dramaturgi. Helminen on kirjoittanut useita näytelmätekstejä sekä osallistunut dramaturgina ja käsikirjoittajana lukuisiin esityksellisiin projekteihin, joilla on ollut vahvoja sosiaalisia ja poliittisia tarttumapintoja.

Merkkipäivä kantaesitettiin Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä 1.11.2017 Teatteri 2.0:n ja Lahden kaupunginteatterin yhteistuotantona. Kantaesitys on nähtävissä vielä syksyllä 2018 Kajaanin ja Espoon kaupunginteattereiden ohjelmistoissa. Merkkipäivä on myös UNOn pilottituotanto. Teatterikesässä näytelmän lukevat kantaesityksen näyttelijät ja ohjaaja.


NÄYTTELIJÄT Petriikka Pohjanheimo, Aleksi Lavaste, Taisto Reimaluoto ja Kaisa-Liisa Logrén
TOTEUTUS Teatteri 2.0

TEEMAKESKUSTELUN VETÄJÄ Elina Snicker

pe 10.8. klo 16.00–18.00 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

Esityksen kesto n. 1h 15min
Keskustelu 30-45min

Maksuttomat pääsyliput ovelta. Paikat voi myös varata etukäteen Teatterikesän lipunmyynnistä (Tullikamarin aukio 2, 2. krs, p. 03 223 1066).


18.30–20.45 Timonen: Elämänmäki

Lukudraama ja teemakeskustelu kirjailijan kanssa

Tuomas Timonen
ELÄMÄNMÄKI

Elämänmäki muodostuu kahdesta erillisestä kokonaisuudesta: historiallisen elämänkertanäytelmän traditiolla leikittelevästä emokäsikirjoituksesta Elämänmäki ja sen sivukäsikirjoituksesta Anonyymit dialogit. Näiden keskenään jännitteisten osien avulla näytelmä käsittelee mm. päähenkilön, luonnonparantaja ja lääkäri Edward Wilhelm Lybeckin sisäistä ristiriitaisuutta, sekä mielenterveyteen yleisesti liittyviä kysymyksiä. Lukudraamana kuullaan teksteistä valikoitu kokonaisuus.

Tuomas Timonen (s. 1975) on Teatterikorkeakoulusta vuonna 2004 valmistunut näytelmäkirjailija, ohjaaja, dramaturgi ja runoilija. Timonen on kirjoittanut lähes 20 teosta näyttämölle ja radioon, ja on myös kääntänyt ja sovittanut näytelmiä. Timonen voitti vuoden 2010 Lea-palkinnon näytelmällään Meganin tarina.

Elämänmäki kantaesitettiin vuonna 2003 Karmaryhmän tuotantona Mediakeskus Lumessa.


OHJAUS Sarianne Paasonen
NÄYTTELIJÄT Sirpa Filppa, Ilkka Hämäläinen, Anni-Maija Koskinen, Satu Tala ja Kimmo Tuppurainen
TOTEUTUS Kemin kaupunginteatteri

TEEMAKESKUSTELUN VETÄJÄ Maria Säkö

Pe 10.8. klo 18.30–20.45 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

Esityksen kesto n. 1h 30min
Keskustelu 30-45min

Maksuttomat pääsyliput ovelta. Paikat voi myös varata etukäteen Teatterikesän lipunmyynnistä (Tullikamarin aukio 2, 2. krs, p. 03 223 1066).


Lauantai 11.8.2018
6
.
4

Lukudraamaa englanniksi

Uuden näytelmän tapahtuman kolmas päivä jatkaa perjantain tapaan laatunäytelmäkirjallisuuden jäljillä esitellen tekstin UNOn antologiasta ja sen tekijän. Päivän sisältö on suunnattu myös Teatterikesän kansainväliselle yleisölle sekä muille näytelmän ystäville, jotka haluavat nauttia näytelmästä englanniksi.

Lauantain ohjelma järjestetään Demoteatterissa (Hämeenpuisto 28 D, 4. krs)

13.00–14.50 & 16.30–18.20
Marie Kajava: Famine (Nälänhätä) -lukudraama (kesto n. 1h50min, ei väliaikaa)
(Huom! Teemakeskustelu esityksen jälkeen peruttu)

Lukudraamoihin tarvitaan maksuton pääsylippu, jonka saa Demoteatterin aulasta ennen esitystä. Paikat voi myös varata ennakkoon Teatterikesän lipunmyynnistä (Tullikamarin aukio 2, p. 03 223 1066)

13-14.50 & 16.30-18.20 Kajava: Famine (Nälänhätä)

Lukudraama

Marie Kajava
FAMINE (NÄLÄNHÄTÄ)

 

Haastateltavat saapuvat tilaan.
Haastattelija ja haastateltavat esittäytyvät, ja sitten he keskittyvät katsomaan valokuvaa.

Pimeys.

Näytelmä tapahtuu absoluuttisessa pimeydessä, kunnes toisin mainitaan.

 

HAASTATTELIJA
Mitä sä näet?

 

– –

Nälänhätä tarkastelee nälkää, joka koskettaa ihmisiä kaikkialla maailmassa. Haastattelunäytelmän materiaali perustuu kahden kesken käytyihin keskusteluihin. Haastateltavien puheenvuorot avaavat kuvaa eri näkökulmista edeten pienistä yksityiskohdista laajoihin eettisiin kysymyksiin. Näytelmässä nälästä puhuvat muun muassa lintubiologi, ex-anorektikko, nälkätutkija ja pakolainen. Nälkää on monenlaista. Esitys kietoutuu yrityksiksi katsoa ja nähdä hädän erilaisia muotoja.

Marie Kajava (s. 1980) on vuonna 2016 Teatterikorkeakoulusta valmistunut näytelmäkirjailija ja dramaturgi. Kajava on kirjoittanut näytelmiä, esityskäsikirjoituksia, erilaista tekstiä esityksiin sekä toiminut esitys- ja tekstidramaturgina teatteri- ja tanssiteoksissa ja dokumenttielokuvissa. Dramaturgisen työn rinnalla Kajava tekee journalistista työtä ihmisoikeuksien sekä pakolais- ja kehityskysymysten parissa.

Nälänhätä on Kajavan taiteellinen opinnäytetyö Teatterikorkeakoulun dramaturgian koulutusohjelmaan, ja se on kantaesitetty Teatteri Takomossa vuonna 2016.


OHJAUS Saana Lavaste
ÄÄNISUUNNITTELU Saija Raskulla
NÄYTTELIJÄT Maria Ahlroth, Martin Bahne, Iida Kuningas, Katja Peacock ja Oskar Pöysti
ÄÄNINÄYTTELIJÄ David Sandqvist
NÄYTELMÄN KÄÄNNÖS ENGLANNIKSI Liisa Muinonen-Martin
TOTEUTUS Teatteri 2.0 / UNO, Viirus ja Riihimäen Teatteri

la 11.8. klo 13.00–14.50 & 16.30–18.20 Demoteatteri (Hämeenpuisto 28 D, 4. krs)

Esityksen kesto n. 1h 50min
Huom! Alkuperäisistä tiedoista poiketen, ei teemakeskustelua esityksen jälkeen

Lisätiedot ja varaukset
6
.
5

Pääsyliput ja ennakkovaraukset

Muihin kuin lukudraama-esityksiin on vapaa pääsy, ei ennakkovarauksia.

Lukudraamoihin tarvitaan maksuton pääsylippu, jonka saa esityspaikan aulasta ennen esitystä. Paikkansa voi myös varmistaa ennakkoon varaamalla lipun Teatterikesän lipunmyynnistä (Teatterikesän toimisto, Tullikamarin aukio 2, 2. krs, p. 03 223 1066).


Tapahtumapaikat

To 9.8. ja pe 10.8. TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)
La 11.8. Demoteatteri (Hämeenpuisto 28 D, 4. krs, sisäänkäynti Työväentalon ja TTTn välissä)

Ovet Kellariteatterin ja Demoteatterin aulaan avataan ja pääsylippujen jako alkaa viimeistään 15min ennen kunkin esityksen alkua.


Tiedustelut

UNOn johtaja Saara Rautavuoma
p. 050 302 0706
saara@teatterikaksipistenolla.fi


Tutustu Uuden näytelmän ohjelmaan

Tampereen Teatterikesän nettisivuille

Programme in English
6
.
6

Celebration of New Playwriting at Tampere Theatre Festival 9.–11.8.2018

New Play Finland (UNO) invites theatre enthusiasts to take part in an event that showcases Finnish new playwriting at its finest. That’s three days full of information on the new playwriting scene, glimpses into plays that are still works-in-progress, reading performances, interviews and theme discussions with both emerging and established playwrights. New Play Finland also launches a new anthology of five outstanding plays as a part of our celebration of Finnish new playwriting. The event is a part of the 50th Tampere Theatre Festival and it takes place at 9.–11.8.2018.

All sessions of the event are free of charge, but a free ticket to the reading performances is required.

Thursday and Friday programmes are in Finnish, Saturday programme is in English.

THURSDAY 9.8.2018 (FI)

UNO-INFO
10.30–12.00 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

Hear what’s happening in New Play Finland. Meet the writers taking part in UNO Playwrights’ programmes of 2017–2019 and hear about their new work. Learn about the idea behind UNO Network and how the collaboration between UNO and the theatres works.

DEMOS OF NEW PLAYS DEVELOPED IN UNO
13.00–16.40 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

Get a glimpse of five new plays developed in UNO Playwrights’ programmes during 2017-2018, and hear the writers share their thinking. There are short breaks in between demos so audience can come and go during the long session.


All Thursday sessions are in Finnish.

Thursday programme is free of charge. No bookings required.
Venue opens 15min before performances.


FRIDAY 10.8.2018 (FI)

UNO-INFO: BOOK LAUNCH
12.00–12.45 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28)

The lauching of UNO’s new book, an anthology of five plays by Taija Helminen, Pipsa Lonka, Marie Kajava, Jonni Pantzar and Tuomas Timonen.

PIPSA LONKA: HELMI – yksi äiti muiden joukossa
13.00–14.45 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28)

A reading performance of Lonka’s play by Kajaanin City Theatre followed by a discussion with the playwright

TAIJA HELMINEN: MERKKIPÄIVÄ
16.00–18.00 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28)

A reading performance of Helminen’s play by Theatre 2.0 followed by a discussion with the playwright

TUOMAS TIMONEN: ELÄMÄNMÄKI
18.30–20.45 TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28)

A reading performance of Timonen’s play by Kemi City Theatre followed by a discussion with the playwright


All Friday session, readings and discussions are in Finnish.

Friday programme is free of charge, but a ticket is required to the reading performances.
Free tickets are handed out at the venue starting 15min before the performance.
You can pre-book your free ticket at Tampere Theatre Festival ticket office (Tullikamarin aukio 2, 2nd floor, tel. +358 3 223 1066)

Venue opens 15min before performances.


SATURDAY 11.8.2018 (EN)

FUTURE IS PRESENT: NEW PLAYWRITING
10.00–13.00 Seminar hall (Hämeenpuisto 28 D, 4th floor)
This session is closed to the public / for Tampere Theatre Festival’s international guests only.

Session presents both merging and established playwrights and their new work to the international guests of Tampere Theatre Festival. They’ll hear E.L. Karhu, Pipsa Lonka, Marie Kajava, Laura Valkama, Iira Halttunen and Otto Sandqvist share their thinking. Afterwards there’s a more casual meeting between the writers and the guests. Organised in collaboration with Tampere Theatre Festival and TINFO Theatre Info Finland.

MARIE KAJAVA: FAMINE
13.00–14.50 Demoteatteri (Hämeenpuisto 28 D, 4th floor)

A reading performance of Kajava’s play by UNO in collaboration with Viirus and Riihimäki City Theatre.
NOTE! Discussion with the writer after performance cancelled.

MARIE KAJAVA: FAMINE
16.30–18.20 Demoteatteri (Hämeenpuisto 28 D, 4th floor)

A reading performance of Kajava’s play by UNO in collaboration with Viirus and Riihimäki City Theatre.


Saturday morning session and performances are in English.

Saturday programme is free of charge, but a ticket is required to the reading performances.
Free tickets are handed out at the venue starting 15min before the performance.
You can pre-book your free ticket at Tampere Theatre Festival ticket office (Tullikamarin aukio 2, 2nd floor, tel. +358 3 223 1066)

Venue opens 15min before performances.


Marie Kajava: FAMINE

 

The interviewees arrive.
The interviewer and the interviewees introduce themselves before focusing their attention on the photograph.

Darkness falls.

The play takes place in complete darkness unless otherwise specified.

 

 

INTERVIEWER
What do you see?

 

Famine focuses on hunger that affects people all over the world. The play is based on interviews, the material has been gathered through discussions, always between two people. An iconic photograph is viewed from different angles and the smallest details broaden to larger ethical questions while the interviewees reflect on what they see. In Famine the people speaking about hunger are an ornithologist, a former anorexic, an academic specialising in famine and a refuge, among others. The play circles around attempts to look and see hunger in its different forms.

Marie Kajava (b. 1980) is a playwright and a dramaturge graduated from Theatre Academy Helsinki. Kajava has written plays, scripts and different textual materials to performances as well as being a dramaturge in theatre and dance performances and documentary films. Kajava also does journalistic work relating to human rights, refuge and development issues.


ACTORS Maria Ahlroth, Martin Bahne, Iida Kuningas, Katja Peacock ja Oskar Pöysti
VOICE ON TAPE David Sandqvist

DIRECTOR Saana Lavaste
SOUND DESIGN Saija Raskulla
PLAY’S TRANSLATION TO ENGLISH Liisa Muinonen-Martin
PRODUCED BY UNO in collaboration with Viirus and Riihimäki City Theatre


MORE INFO

Tickets and bookings

All sessions of the event are free of charge, but a free ticket to the reading performances is required.

Free tickets are handed out at the venues starting 15min before each performance.
You can pre-book your free ticket at Tampere Theatre Festival ticket office (Tullikamarin aukio 2, 2nd floor, tel. +358 3 223 1066)


Venues

Thu 9.8. & Fri 10.8. TTT Kellariteatteri (Hämeenpuisto 28, Tampere)

Sat 11.8. Demoteatteri (Hämeenpuisto 28 D, 4. krs, entry through glass doors in between Työväentalo and TTT Theatre)

Venues open 15min before sessions / performances.


Enquiries

Saara Rautavuoma, director of UNO
Tel. +358 50 302 0706
saara@teatterikaksipistenolla.fi


New Play Finland

Tampere Theatre Festival